Ο χώρος μας

/Ο χώρος μας
Ο χώρος μας 2017-12-19T15:42:44+00:00

Ο χώρος μας

Στον ήσυχο πεζόδρομο της Παλαιολόγου, στην πλατεία Τερψιθέας, βρίσκεται το εστιατόριο «+ουσία» σε ένα “μπαλκόνι” με θέα τον  κήπο,  στο κέντρο της πόλης του Πειραιά.  Αλλά και η αίθουσα με τις παλιές γκραβούρες και φωτογραφίες από την Κρήτη και τα λιμάνια της Μεσογείου δημιουργούν ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον.  Ένας χώρος που σε απομονώνει από την πολύβουη ζωή της πόλης και σε χαλαρώνει.

Ανοιχτά κάθε μέρα, από τη μία το μεσημέρι μέχρι μία το βράδυ και τις Κυριακές από  μία μέχρι τις έξι, για την πιο απολαυστική σχόλη.

mezedopolio-ousia-peireas
+ΟυσίαΚρητικά-και-όχι-μόνο2

Η Κουζίνα μας

Μια ομάδα ανθρώπων προσπαθεί να συνδυάσει μνήμες και υλικά του χθες με τις συνήθειες του σήμερα δημιουργώντας μια σπάνια γευστική εμπειρία, σαν αυτές που η αυθεντική Κρητική παραδοσιακή κουζίνα μπορεί να προσφέρει.

Ότι και να δοκιμάσετε έχει σίγουρα «επιπλέον» ουσία, αφού  όλες οι πρώτες ύλες έρχονται κατευθείαν από το νησί των πέντε ηπείρων στο «νησί» του Πειραιά.

Από γαμοπίλαφο και χοχλιούς μπουμπουριστούς, μέχρι καλιτσούνια, πεντανόστιμα ντολμαδάκια,  στάκα,  ρίφι τσιγαριαστό,  Σφακιανές πίτες και πολλά άλλα.                                                                                                          Δροσερή σπιτική τσικουδιά  και χανιώτικος μαρουβάς, θα συντροφεύσουν το γευστικό σας ταξίδι στην Κρήτη.

Δείτε τα πιάτα ημέρας εδώ